Family is everything

Wat kan je verwachten


~


Tijdens een familieshoot gaan we samen op pad. We kiezen een mooie locatie uit. Dit kan een van mijn standaard shootplekken zijn zoals de Kesselse heide of in overleg, een locatie die een speciale betekenis heeft voor jullie (binnen de 15km van Boechout).


Voor een familieshoot reken ik ongeveer 45 minuten.
Zo kunnen kunnen we verschillende mooie plekjes opzoeken. We maken zoveel mogelijk leuke en spontane beelden: jullie gaan veel knuffelen, kietelen en gek doen. Ik vind het belangrijk dat jullie helemaal jezelf kunnen zijn en dat iedereen een leuk moment heeft!
Huisdieren zijn natuurlijk ook welkom!Je kan onmiddelijk een plekje reserveren voor jouw fotoshoot in mijn online agenda. Deze wordt per 3 maanden opengesteld. De plekjes in het weekend zijn beperkt omdat ik als verpleegkundige ook vaak in het weekend moet werken...Werkwijze

~


Na het boeken van jullie fotoshoot ontvang je van mij een brochure met meer info en tips voor jullie shoot. Zo weten jullie wat je kan verwachten en kunnen jullie je voorbereiden. 

Je kan gebruik maken van de clientcloset voor jouw shoot.


Voor een familieshoot betaal je 195 euro. Na afloop krijg je alle geslaagde beelden bewerkt en in hoge resolutie doorgestuurd. Ik werk met een totaal concept, je moet dus niet extra betalen om meer beelden te ontvangen.

Wil je niet enkel jouw gezin op de foto maar ook de grootouders, jouw broer/ zus en haar gezin,...
Dat kan zeker! Hiervoor is er wel een meerprijs van 25 euro.Wil je graag jouw fotoshoot boeken? Klik dan hier!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan zeker, vrijblijvend contact op!Claartje

Tine is de beste! Prachtige foto's en de manier waarop ze de fotoshoots met onze kindjes aanpakte is heerlijk. Ze heeft duidelijk ervaring om met kinderen te werken waardoor de kindjes helemaal op hun gemak waren en het ook voor hen telkens een hele leuke ochtend was. Het eindresultaat is telkens prachtig! Wij komen zeker terug :)

Kate

Al heel wat fotoshoots bij Tine gedaan en terecht want wat is ze super goed in wat ze doet! Het is niet altijd zo gemakkelijk om met kindjes op de foto te gaan, want ze willen niet altijd meewerken, toch weet Tine heel goed hoe ze daar met moet omspringen! Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel en ook de kindjes weet ze goed te entertainen. Ik kan ze alleen maar aanraden ♡

Doriane

Al lang had ik de droom voor een gezinsshoot te laten doen, en via een vriendin kreeg ik hier een cadeaubon voor bij Tine. We twijfelden erg over de beste timing omdat onze kindjes nog zo klein zijn, maar Tine heeft ons hier goed in geadviseerd en het resultaat is prachtig! We hebben onze shoot 3x moeten verzetten wegens ziekte bij onze kindjes en telkens ging Tine hier heel begripvol mee om. Het resultaat van onze foto's is geweldig! Één ding is zeker: wij komen terug!