Pictures by Tine
Pictures by Tine
Pictures by Tine
Pictures by Tine
Pictures by Tine
Pictures by Tine

Let me love you a little more
before you're not little anymore


Kinderen veranderen zo snel! Daarom is het zo belangrijk om hen maar ook alle mijlpalen die ze doormaken vast te leggen. Later ga je hier met veel plezier naar terug kunnen kijken. 

 

Wat kan je verwachten?


Wil je mooie foto's voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of een communie? Ben je opzoek naar een leuke cakesmash voor jouw jarige? Of wil je gewoon nog eens mooie foto's van jouw kids?

Samen werken we een leuk concept op maat uit.


Voor een cakesmash werk ik in een neutrale lichte stijl met wat leuke decoratie. De shoot gaat steeds door op een weekdag in Atelier Ameline. Via het contactformulier kan je vrijblijvend de brochure aanvragen met meer informatie. 


Wil je graag een foto's van jouw kid(s) alleen? Voor bijvoorbeeld een communie of verjaardag? Ik ga graag aan de slag met alle leeftijd van baby's tot tieners! Dit kan binnen in de studio of op een leuke buitenlocatie. Een standaardshoot duurt ongeveer 1 uur zodat we vershillende plekjes kunnen opzoeken. Deze tijd is vaak ook nodig bij jonge kindjes kunnen wennen aan de camera. Hiervoor betaal je 195 euro. 

Voor somimge kindjes is 1 uur te lang. Vraag dan zeker naar de mogelijkheid voor een minishoot. 

De prijs is steeds inclusief alle geslaagde foto's, bewerkt in hoge resolutie. Ik werk met een totaal concept, je moet dus niet extra betalen om meer foto's te ontvangen.  


Intresse? Neem dan, volledig vrijblijvend, contact op!