Goede afspraken maken de beste vrienden

~

de kleine lettertjes...

Zodat je weet wat je kan verwachtenAls je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Bij het bevestigen van de fotoshoot, bevestig je automatisch ook dat je deze voorwaarden gelezen hebt en hier akkoord mee bent. Ben je ergens niet mee akkoord dan moet je dit duidelijk vermelden bij het boeken van de shoot. Dit kan enkel op voorhand, niet na afloop.


Annulatie of verplaatsen

Bij het boeken van de shoot wordt een datum vast gelegd. De shoot kan tot 1 week op voorhand kostenloos worden verplaatst. In geval van ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kan de shoot, in onderling overleg, last minute worden uitgesteld.


Bij slecht weer (harde regen, storm,...) kan de buitenshoot tot enkele uren op voorhand worden uitgesteld. Het belgisch weer is helaas heel onvoorspelbaar maar bewolking is geen reden om de shoot uit te stellen (ook niet bij golden hour). 


Prijzen

Prijzen van de fotoshoot zijn terug te vinden op de website of worden persoonlijk meegedeeld afhankelijk van de voorkeuren. Ik ben zelfstandige in bijberoep en niet btw plichtig. Na het boeken van de fotoshoot wordt een voorschot aangerekend. Het overige bedrag moet ten laatste 1 week na de fotoshoot betaald zijn. Betaling kan via overschrijving, payconiq of cash. De foto's worden pas aangeleverd na ontvangst van de betaling.


Het voordeel van bij mij een shoot te boeken is dat je àlle geslaagde foto's bewerkt ontvangt. Geen meerkosten dus om  jouw foto's aan te kopen. Je weet vanaf het begin wat je betaald. Ik lever geen onbewerkte foto's.


Reservatie

Je kan beter tijdig jouw fotoshoot reserveren want ik heb maar beperkte plaatsen. Ik werk 4/5 als verpleegkundige en heb ook een gezin. Ik wil elke shoot met de juiste kwaliteit kunnen afleveren en hier kruipt natuurlijk de nodige tijd in. 
Wil je zeker zijn van jouw fotoshoot? Contacteer mij dan optijd en hou mijn sociale media in de gaten voor alle info. Het reserveren van een fotoshoot verloopt via een online agenda per 3 maanden. Voor een newbornshoot of huwelijk neem je persoonlijk contact op om deze te reserveren. 


Wil je als eerste verwittigd worden wanneer de nieuwe agenda online komt? Laat het mij dan weten via het contactformulier.

Wanneer moet je reserveren?

  • voor een zwangerschapsshoot ten laatste in het 2e trimster
  • voor een newbornshoot zo vroeg mogelijk in de zwangerschap, ik hou verschillende plekjes vrij in mijn agenda voor jullie kindje. Dus graag zo snel mogelijk verwittigen wanneer je bevallen bent of als in geval van een keizersnede of inleiding graag op voorhand even laten weten
  • voor alle andere shoots zo snel mogelijk zodat je zeker bent van jouw plekjeOplevering

Ik probeer de foto's zo snel mogelijk na de shoot te bezorgen. Maar ik selecteer ze eerst zorgvuldig en bewerk ze daarna om ze een extra dimensie te geven. Dit vraagt natuurlijk wat tijd en fotografie is niet mijn hoofdberoep.Publicatie

Het is heel fijn als ik jullie foto's mag gebruik voor mijn sociale media en website. Dit helpt mij om verder te groeien. Wil je dit liever niet? Uiteraard geen probleem maar meld het zeker vooraf zodat er geen vergissingen kunnen gebeuren. De foto's worden door mij niet gebruikt voor andere doeleinden. De afgeleverde foto's zijn voor persoonlijk gebruik. Wil je ze zelf voor andere doeleinden gebruiken, verwittig mij hier dan zeker even van. 


Alle foto's worden door mij 6 maanden bewaard en kunnen tijdens deze 6 maanden ook opnieuw worden opgevraagd. Daarna is het helaas niet meer mogelijk. Bewaar dus zelf jouw foto's op een veilige manier.