How wonderful life is

now you're in the world


Mama of papa worden is een van de meest bijzondere momenten in jouw leven. Je zal altijd blijven terug denken aan de eerste moment dat je jouw baby'tje vast kon nemen. De eerste uren, dagen, weken veranderen ze zo ontzettend snel. Zorg dat deze momenten prachtige herinneringen worden en laat ze vast leggen. 


Wat kan je verwachten?


~


Babies are my business... Als vroedvrouw en NICU verpleegkundige heb ik veel ervaring met pasgeborenen. Je mag dus gerust zijn dat ik jouw baby'tje met veel zorg zal behandelen. 


Voor een newbornshoot trek ik een aantal uurtjes uit. Pasgeboren baby'tjes zijn moeilijk te voorspellen en we volgen helemaal hun ritme. De mooiste foto's zijn wanneer ze rustig slapen. Dus zorgen we er samen voor dat hij of zij in dromenland is.Hiervoor kom je op een weekdag naar Atelier Ameline (Borgerhout) zodat ik al mijn materiaal bij de hand heb.  


Je reserveert jouw newbornshoot een aantal maanden vooraf. Ik hou verschillende plekjes in mijn agenda vrij rond jouw uitgerekende datum. Van zodra je bent bevallen laat je mij dit weten en spreken we een exact moment af (dit is altijd binnen de shooluren).Hoe ga ik te werk?


~Tijdens een newbornshoot maken we verschillende "geposeerde" foto's van jullie baby. Hiervoor is het belangrijk dat de shoot door gaat binnen de 2 à 3 weken na de geboorte. Daarnaast maken we tijd voor de eerste familie foto's. Broers en zussen zijn uiteraard welkom!


Ik werk hiervoor graag in een neutrale, sobere stijl. Na het reserven van de shoot ontvang je een brochure met nog meer info zodat jullie weten wat je kan verwachten.


Voor een newbornshoot betaal je 245 euro en ontvang je na afloop alle geslaagde beelden, bewerkt in hoge resolutie. Een vaste prijs dus voor alle foto's. Wanneer je ook een zwangerschapsshoot boekt ontvang je een leuke combi korting!


Heb je vragen of wil je een shoot vast leggen? Neem dan zeker contact met mij op!
Let op, je kan de shoot niet reserveren via de online agenda. We spreken hiervoor een datum af zodra je bent bevallen.  
Ouders van Sophia

WAUW! We zijn helemaal fan van Tine! De foto's van onze newbornshoot zijn stuk voor stuk pareltjes.
Wij waren helemaal onder de indruk van de magic touch die Tine had op onze mini. Na een erg moeilijke ochtend hadden we niet verwacht dat ze zich als een perfect engeltje zou gedragen. Dit toont duidelijk heel wat ervaring met de allerkleinste fotomodelletjes. Wij komen zeker nog terug!

Mama van Alfons

Tine is een heel professionele fotografe met oog voor detail. Ze maakt prachtige foto's aan een betaalbare prijs. Ze heeft een groot hart voor de gezinnetjes waar ze mee samenwerkt en ze houdt rekening met het ritme van de kindjes voor haar lens. Aanrader!

Ouders van Olivia

Super content van de foto's van Tine! Wij hebben een newborn shoot vast gelegd. De foto's zijn prachtig! De shoot zelf verloopt in een rustige, aangenaame en huiselijke sfeer. Tine zelf stelt je helemaal op je gemak en het is overduidelijk dat ze gewend is om met zeer kleine babietjes om te gaan. Tine neemt dan ook haar tijd om de baby comfortabel te maken (verwarming, tijd voor voeding,...).
Onze kleine dochter is op enkele weken al zo hard veranderd en het is echt leuk dat we die eerste weken digitaal hebben vast gelegd. Ik kan de shoot echt aan iedereen aanraden!
Onze volgende shoots worden ook zeker bij Tine geboekt!