9 months preparing to fall in love for a lifetime
Hoe prachtig is het wel niet dat op 9 maanden een hele nieuwe persoon ontstaat? Dat je tijdens die maanden helemaal zelf een nieuw wezentje maakt?

Het is een unieke en prachtige periode waar je later nog vaak naar zal willen terug kijken. Laat dit moment zeker vereeuwigen!

Wat kan je verwachten?

~

Om een mooie zwangere buik vast te leggen zoeken we meestal een moment
rond 32 - 36 weken zwangerschapsduur. 

Broers, zussen, zelfs huisdieren zijn zeker welkom tijdens de shoot!We zoeken samen een mooie locatie uit waar we tijdens ongeveer 45 minuten verschillende leuke plekjes kunnen opzoeken. Ik shoot vaak op de Kesselse heide of in park Frijthout maar een andere locatie in deze omgeving kan ook in overleg.

De shoot gaat door in ochtend, late namiddag of tijdens golden hour want dan is het licht het mooiste. 


Je kan onmiddelijk een plekje reserveren voor jouw fotoshoot in mijn online agenda. Deze wordt per 3 maanden opengesteld. De plekjes in het weekend zijn beperkt omdat ik als verpleegkundige ook vaak in het weekend moet werken...
Hoe ga ik te werk?

~

Na het reserveren van de shoot ontvang je een brochure met nog wat meer info zodat jullie weten wat je kan verwachten en jullie je goed kunnen voorbereiden.

Tijdens de shoot mag je gratis gebruik maken van de jurken en kimono's uit mijn client closet.


Je betaalt hier 195 euro voor. Deze prijs is steeds inclusief alle geslaagde beelden, bewerkt in hoge resolutie. Ik werk met een totaal concept. Je moet dus niet extra betalen om meer foto's te ontvangen.


Uiteraard wil je binnenkort ook mooie foto's wanneer dat klein wondertje geboren is. Daarom ontvangt je een leuke korting als je ook een newbornshoot boekt!


Wil je graag jouw fotoshoot boeken? Klik dan hier!


 


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan zeker, vrijblijvend contact op!


Tahnee

Wij hebben in december een zwangerschapsshoot gedaan samen met Tine. Aangezien het winter was, dacht ik dat de foto’s nooit even leuk gingen zijn als in de zomer. Maar dit was zeker niet waar. Ook op koude winterdagen zijn de resultaten supermooi dus laat dat zeker geen reden zijn om geen foto’s te laten maken 😁 Verder is Tine een super fijn iemand en stelt ze jou direct op u gemak als je het niet gewoon bent om voor de camera te staan. Wij kijken alvast uit naar onze newbornshoot

Eliya

Tijdens de zwangerschapsshoot -waar ik echt wel wat zenuwachtig voor was- heb ik alleen maar genoten. Je doet dit met zoveel passie voor je beide beroepen en dat had een direct effect op mij. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Je vroeg gedurende de hele shoot wat ik oke vond en waar ik me bij op mijn gemak voelde waardoor de prachtige, best wel intieme foto's spontaan volgde.  Toen ik de foto's doorgestuurd kreeg, supersnel trouwens, was ik intens gelukkig. Ik voelde me, net zoals tijdens de shoot, super vrouwelijk. Jij hebt er door je foto's mee voor gezorgd dat ik helemaal verliefd werd op mijn zwangere lijf. Duizend keer bedankt!

Margot & Jens

Met Tine waren we aan het juiste adres. Wat ons betreft de ideale combinatie voor zowel zwangerschap- als newbornshoots. Praktisch verliep alles vlot en de kwaliteit van de foto's is perfect om nog na te genieten, zowel digitaal als gedrukt.