Today's moments

are tomorrow's memories
Hey! Ik ben Tine, sinds 2021 fotografe in bijberoep. Ik vind het enorm fijn om de schattigste baby's, leuke gezinnetjes, mooie koppels, toffe kids,... te fotograferen. Ik leer jullie dan ook graag wat beter kennen als we samen op stap gaan. Zodat jullie weten wie ik ben en wat je kan verwachten stel ik me graag even voor.


Ik ben van opleiding vroedvrouw en pediatrisch verpleegkundige. Ik werk al 10 jaar als NICU verpleegkundige en zet mij naast het werk ook in voor de allerkleinsten door de Vereniging voor Kleine Superhelden.Al van kinds af aan kreeg ik de foto-microbe mee van mijn mama. Sinds ik zelf mama ben van 2 schattige poppemiekes ben ik mij meer en meer bezig gaan houden met fotografie. Want vanaf moment 1 was ik zoals alle mama's compleet verliefd en wou ik elk moment vast leggen. 


Amelie & Feline waren de ideale proefkonijnen om mijn fotoskills te ontwikkelen maar als snel begon ik ook andere kindjes en gezinnen vast te leggen. Tot ik de sprong maakte om een stapje verder te gaan met mijn fotografie.


Ik ben zelf echt een familiemens en een kindjes-gaan-voor-alles-mama.
Ik vind het super om steeds nieuwe gezinnen te ontmoeten, kindjes te leren kennen,... Ik probeer jullie op een natuurlijke, spontane manier vast te leggen. In mijn warme maar sobere stijl.